Hoe u een proefpakket kunt aanvragen

Coloplast biedt een breed assortiment aan producten voor verschillende behoeften. Vraag een proefpakket aan om er zeker van te zijn dat u de juiste oplossing vindt die is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren.

We willen u helpen het juiste product te vinden en we zijn er voor u bij elke stap. Wanneer u een proefpakket aanvraagt, wordt u binnen enkele dagen gebeld door een ervaren Coloplast Care specialist. Zij zullen u helpen de beste oplossing voor uw behoeften te vinden en al uw vragen te beantwoorden.

Van welke producten kunt u een proefpakket aanvragen?

Op enkele uitzonderingen na kunt u de meeste producten van Coloplast uitproberen.

Vanwege lokale wettelijke regels kunnen we geen proefpakketten aanbieden uit ons productportfolio voor wondverzorging.

Als u een medisch specialist bent, kunt u proefpakketten aanvragen uit ons volledige productassortiment. U kunt online een stoma- of continentieproefpakket aanvragen. U kunt een proefpakket voor wondverzorging aanvragen via uw rayonmanager.

Hoe vraagt u een proefpakket aan?

1. Voeg een proefpakket toe aan uw mandje en vraag aan

Zoek het Coloplast product waarvan u een proefpakket wenst en voeg deze toe aan uw mandje. Ga dan naar uw mandje, vul uw gegevens in en vraag aan.

2. Wij nemen telefonisch contact op

Nadat u een proefpakket heeft aangevraagd, neemt een ervaren Coloplast Care specialist binnen enkele dagen telefonisch contact met u op. Zo weet u zeker dat u het juiste product ontvangt.

3. Uw proefpakket wordt verstuurd

Nadat de Coloplast Care specialist contact met u heeft opgenomen en de aanvraag verwerkt is, wordt uw proefpakket verstuurd binnen één werkdag.