Productomschrijving

Biatain Silicone Non-Border is een zacht en comfortabel schuimverband van polyurethaan met een dampdoorlatende topfilm die bacterie- en waterbestendig is, een zachte en geperforeerde siliconen kleeflaag en turquoise beschermfolies.

Gebruik

Biatain Silicone Non-Border is geïndiceerd voor een breed scala aan weinig tot veel exsuderende wonden bij patiënten van 40 kg en meer. Hiertoe behoren acute wonden, zoals donorplaatsen, postoperatieve wonden en traumatische wonden, en chronische wonden, zoals beenulcera, doorligwonden en niet-diabetische voetulcera. Het is geschikt voor gebruik in combinatie met druktherapie en u kunt het tot 7 dagen laten zitten.

Biatain® Silicone Non-Border met 3DFit-technologie is ontworpen voor sterke absorptie en retentie onder druk

Biatain® Silicone Non-Border is zeer comfortabel voor de patiënt door de zachte en flexibele materialen. Bij het verwijderen zorgt de zachte, siliconen kleeflaag ervoor dat pijn en schade aan de wondranden en de huid rondom de wonde tot een minimum beperkt blijven.

Biatain® Silicone Non-Border zorgt voor sterke absorptie en retentie van exsudaat onder druk om het risico van maceratie te verminderen en de extra kwetsbare huid rondom de wonde te beschermen.