Productomschrijving

Bij de 1-delige gesloten SenSura is de dubbellaagse SenSura huidplak permanent op het opvangzakje bevestigd. Om het opvangzakje te vervangen, moet het volledige materiaal worden verwijderd en vervangen.

De 1-delige gesloten SenSura is verkrijgbaar met vlakke en convexe huidplakken. Het grote assortiment bestaat uit een aantal huidplakken met voorgestanste of op maat te maken openingen en met transparante of ondoorzichtige opvangzakjes van verschillende groottes, met of zonder kijkvenster. Het kijkvenster is een transparant venster waarmee u de huidplak gemakkelijk rond uw stoma kunt plaatsen. Het combineert de discretie van een ondoorzichtig opvangzakje met het gemak van een venster.

Dubbellaagse SenSura huidplak, voor zekerheid en huidverzorging

De unieke SenSura huidplak heeft twee lagen en biedt zekerheid bij het dagelijks leven:

  • Beschermlaag - beschermt de huid tegen stoma-output
  • Huidbeschermende laag - houdt de huid gezond door overmatig vocht te absorberen


Een comfortabel en discreet opvangzakje

De 1-delige gesloten SenSura is uitgerust met een aantal kenmerken voor comfort en discretie:
  • Ge├»ntegreerd filter - voorkomt het risico op opbollen van het opvangzakje en uitpuilen, en neutraliseert geurtjes
  • Verwijderlipje - vereenvoudigt het verwijderen van de huidplak zonder kleefresten op de huid achter te laten, waardoor u het opvangzakje gemakkelijker kunt vervangen
  • Zachte stoffen achterkant - sterk en waterafstotend, waardoor het makkelijker kan worden afgedroogd na het baden of zwemmen


Convex light, voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

De 1-delige gesloten SenSura is verkrijgbaar met Convex light. De ovale vorm van de Convex light huidplak is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent lichte en gerichte druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen. Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over Convex light.