Productomschrijving

SenSura Mio zorgt voor een goede pasvorm op het lichaam en een optimale discretie.

Belangrijkste voordelen:

 • Elastische huidplak die zich vormt naar individuele lichaamscontouren en zo een goede pasvorm creëert
 • Neutraal grijs zakje van stof voor optimale discretie en een eerlijke kleur
 • Flexibele koppeling die zich aanpast aan uw lichaamscontouren

Bij SenSura Mio Flex urinestomazakjes is de elastische huidplak is gescheiden van het stomazakje, zodat het stomazakje kan worden vervangen zonder de huidplak los te maken. Het stomazakje is verbonden met de huidplak door middel van de bekende Flex koppeling met een veilig koppelsysteem dat vlak, discreet en flexibel genoeg is om zich aan te passen aan individuele lichaamscontouren. SenSura Mio Flex is beschikbaar in een breed scala aan vlakke huidplakken met diverse voorgestanste of op maat te knippen openingen en met transparante of neutraal grijze stomazakjes van verschillende groottes, met of zonder kijkvenster, en flensmaten van 35 of 50 mm diameter.

Belangrijkste voordelen

Ieder lichaam is anders. Echte mensen hebben echte lichamen die allemaal verschillende maten en vormen – hebben, en die vormen veranderen, zowel in het verloop van de dag als wanneer we bewegen. Dat is waarom het een uitdaging is om een product te vinden dat past.

 • SenSura Mio vormt zicht naar individuele lichaamscontouren en volgt de natuurlijke bewegingen van het lichaam en creëert zo een goede pasvorm.
 • Het geheim zit in de elasticiteit van de huidplak: u kunt hem uitrekken en hij herpakt weer zijn normale vorm. De huid heeft een natuurlijke elasticiteit die helpt met het buigen en strekken. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat het bij buigen en strekken meebeweegt.
 • Door SenSura Mio zult u zich veilig voelen, zodat u vol vertrouwen uw dagelijkse activiteiten kunt doen, – ook uw sociale activiteiten.

De nieuwe SenSura Mio ziet er anders uit dan elk ander stomazakje, want het is ontworpen voor optimale discretie en het heeft een eerlijke kleur.

 • In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Het is zacht en voelt comfortabel voor de huid, het geeft weinig wrijving met kleding en het voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel
 • De kleur van SenSura Mio is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit.
 • SenSura Mio probeert niet de huid te imiteren. Het is een eerlijk product, een persoonlijke accessoire met optimale discretie, zodat u zich er zeker mee kunt voelen.

Hebt u ooit problemen gehad met het opbollen van uw stomazakje? De nieuwe Cirkelfilter heeft een unieke pre-filter die is ontworpen om dit probleem te verminderen.

 • De taak van het pre-filter is om het membraan van het hoofdfilter te beschermen, omdat deze erg gevoelig is voor output. Daardoor verstopt het Cirkelfilter minder vaak, zodat de luchtstroom door het filter intact blijft en u minder last heeft van het opbollen van het stomazakje.
 • De Cirkelfilter heeft inderdaad bewezen dat het opbollen van het stomazakje met maximaal 61% wordt verminderd. De unieke Cirkelfilter verbetert de discretie en helpt u 's nachts beter te slapen.