Productomschrijving

Voor extra opvangcapaciteit

SenSura Mio 1-delig High Output combineert de unieke elastische huidplak van SenSura Mio met een grotere opvangzak en een zacht afvoerkraantje om te voldoen aan de behoefte naar extra capaciteit. Het biedt een oplossing met veel opvangcapaciteit voor gebruik na de operatie en voor mensen met een ileostoma.

• Effectieve leging via een zacht afvoerkraantje.
• Optie voor aansluiting op een nachtzak, waardoor het risico op verstopping wordt beperkt voor een onverstoorde ’nachtrust.

SenSura Mio 1-delig High Output wordt geleverd met zowel neutraal grijze zakjes als transparante zakjes met een schaalverdeling zodat u de hoeveelheid ontlasting gemakkelijker kunt inschatten.

SenSura Mio elastische huidplak – vormt zich naar individuele lichaamscontouren en volgt de natuurlijke bewegingen van het lichaam

SenSura Mio zorgt voor een goede pasvorm op het lichaam en optimale discretie.


Belangrijkste voordelen:

• elastische huidplak die zich vormt naar individuele lichaamscontouren en zo een goede pasvorm creëert

• neutraal grijs zakje van stof voor optimale discretie

• cirkelfilter vermindert verstopping en zorgt voor een langdurige bescherming tegen het opbollen van het stomazakje

Belangrijkste voordelen

Ieder lichaam is anders. Echte mensen hebben echte lichamen die allemaal verschillende maten en vormen – hebben, en die vormen veranderen, zowel in het verloop van de dag als wanneer we bewegen. Daarom is het een uitdaging om een stomazakje te vinden dat past.

  • SenSura Mio vormt zicht naar individuele lichaamscontouren en volgt de natuurlijke bewegingen van het lichaam en creëert zo een goede pasvorm.
  • Het geheim zit in de elasticiteit van de huidplak: u kunt hem uitrekken en hij herpakt daarna weer zijn normale vorm. De huid heeft een natuurlijke elasticiteit die helpt met het buigen en strekken. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat de huidplak bij het buigen en strekken meebeweegt.
  • Door SenSura Mio zult u zich veilig voelen, zodat u vol vertrouwen uw dagelijkse activiteiten kunt doen, – ook uw sociale activiteiten.

De nieuwe SenSura Mio ziet er anders uit dan elk ander stomazakje, want het is ontworpen voor optimale discretie en het heeft een eerlijke kleur.

  • In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Het is zacht en voelt comfortabel voor de huid, het geeft weinig wrijving met kleding en het voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel
  • De kleur van SenSura Mio is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit.
  • SenSura Mio probeert niet de huid te imiteren. Het is discreet, zodat u zich er zeker mee kunt voelen.

Hebt u ooit problemen gehad met het opbollen van uw stomazakje? De nieuwe Cirkelfilter heeft een unieke pre-filter die is ontworpen om dit probleem te verminderen.

  • De taak van de pre-filter is om het membraan van de hoofdfilter te beschermen, omdat deze erg gevoelig is voor ontlasting. Daardoor verstopt de Cirkelfilter minder vaak, zodat de luchtstroom door de filter intact blijft en u minder last heeft van het opbollen van het stomazakje.
  • De Cirkelfilter heeft inderdaad bewezen dat het opbollen van het stomazakje met maximaal 61% wordt verminderd. De unieke Cirkelfilter verbetert de discretie en helpt u ’s nachts beter te slapen.