Productomschrijving

SenSura®Mio Convex Flip is het eerste product dat is ontworpen voor mensen met een parastomale hernia. De bolle, stervormige huidplak biedt een goede pasvorm over een parastomale hernia en stoma’s op een bolling. De schulpen van de stervormige, bolle huidplak volgen de vorm van het lichaam, zonder plooien en rimpels. De stabiliteitsring biedt steun direct rondom de stoma, zodat de stoma de juiste ondersteuning krijgt. Tot slot volgt de elastische huidplak met Fit Zones de bewegingen van het lichaam. De combinatie van al deze voordelen biedt een beter contact tussen de huidplak en de huid.

Belangrijkste voordelen

SenSura® Mio Convex Flip is speciaal ontworpen voor mensen met een stoma op een bolling. De bolle, stervormige huidplak biedt een goede pasvorm over een parastomale hernia en stoma’s op een bolling. De schulpen van de stervormige, bolle huidplak volgen de vorm van het lichaam, zonder plooien en rimpels. Dankzij de elastische huidplak met Fit Zones volgt het product de beweging van het lichaam, terwijl de stabiliteitsring steun biedt direct rondom de stoma.

De bolle, stervormige huidplak is eenvoudig in het gebruik dankzij de omgekeerde vorm. Hierdoor kunt u de huidplak nauwkeurig op de juiste plek aanbrengen. Nadat u de huidplak hebt aangebracht, klapt u de schulpen over de bolling om de juiste pasvorm te bereiken, met minder plooien en rimpels.

SenSura® Mio Convex Flip heeft het unieke Sensura Mio cirkelvormige filter, waardoor de kans op opbollen van het stomazakje tot wel 61% wordt verminderd , zo kunt u genieten van een goede nachtrust en hoeft u zich geen zorgen te maken over een zichtbaar stomazakje.