Productomschrijving

SenSura® Mio Kids 1-delig is speciaal ontworpen met BodyFit Technology® voor een goede pasvorm op de kleine, ronde buikjes van kinderen. De huidvriendelijke, stervormige elastische huidplak en speciale FitZones aan de rand van het stomazakje geven extra flexibiliteit rondom de stoma. Dit garandeert dat kinderen de vrijheid hebben om zich gemakkelijk te bewegen.
Het is bewezen dat het unieke cirkelfilter van het stomazakje helpt verstopping te voorkomen en leidt tot 61% minder opbollen* van het zakje. Het waterafstotende zakje heeft een neutraal grijs zakje van stof, dat een niet-medische, discrete uitstraling heeft.


*Coloplast, klinische studie, 2010, 61% voor ileostoma, 53% voor colostoma.

Belangrijkste voordelen

De huidplak is huidvriendelijk en stervormig met speciale schulpen die specifiek zijn ontworpen voor een goede pasvorm op de kleine, ronde buikjes van kinderen. Tegelijkertijd zijn ze ook veel flexibeler.

De speciale pasvorm aan de rand van het stomazakje biedt extra flexibiliteit rondom de stoma, voor een optimale bewegingsvrijheid.

Het is bewezen dat dit speciaal ontwikkelde filter verstoppingen helpt voorkomen en opbollen van het zakje met 61% vermindert*


*Coloplast, klinische studie, 2010, 61% voor ileostoma, 53% voor colostoma.