Productomschrijving

De SenSura Mio Baby huidplak is speciaal ontworpen voor baby’s met een stoma, en heeft een unieke pasvorm voor hun kleine, ronde buikjes. De huidplak past goed bij de vorm en de beperkte ruimte op het lichaam van een baby. De huidplak is geschikt voor de kwetsbare babyhuid en de veelal agressieve ontlasting. SenSura Mio Baby ondersteunt een lange draagtijd én is tegelijkertijd zeer huidvriendelijk. De huidplak is geschikt voor een tere babyhuid en de veelal agressieve ontlasting. De zachte flens is ontworpen voor het voorzichtig aanbrengen van het stomazakje met weinig druk op de buik. De elastische huidplak balanceert het pH-niveau van de babyhuid en heeft geen startopening. Hierdoor kan de plak ook op maat worden gemaakt om twee stoma’s tegelijkertijd te bedekken.

Belangrijkste voordelen

De SenSura® Mio Baby-huidplak past zacht op kleine, ronde babybuikjes en kan indien nodig meerdere stoma’s bedekken. De huidplak brengt het pH-niveau van de babyhuid in evenwicht en past zich zachtjes aan op de lichaamscontouren.

Het koppelingssysteem heeft een zachte flens waarmee het stomazakje voorzichtig aan de huidplak kan worden bevestigd, met minimale druk op de buik van de baby.

De huidplak heeft geen startopening en kan worden aangepast om maximaal twee stoma's te bedekken.