Productomschrijving

Voor extra grote capaciteit

SenSura Click Magnum combineert de unieke dubbellaagse SenSura huidplak met een wegwerp opvangzakje, ontworpen voor de behoefte aan extra capaciteit. Het biedt een oplossing met groot volume voor gebruik na de operatie en voor mensen met een ileostoma.
  • Effectief legen door een grote, trechtervormige uitgang
  • Optie voor externe aansluiting op een nachtzak, waardoor het risico op verstopping wordt beperkt en doorslapen wordt gegarandeerd.
De SenSura Click Magnum kan worden gebruikt in combinatie met vlakke of convexe SenSura of SenSura Xpro huidplakken. De transparante of ondoorzichtige opvangzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes.


Dubbellaagse SenSura huidplak, voor zekerheid en huidverzorging

De unieke SenSura huidplak heeft twee lagen en biedt zekerheid en zelfvertrouwen bij het dagelijks leven:
  • Beschermlaag - beschermt de huid tegen stoma-output
  • Huidbeschermende laag - houdt de huid gezond door overmatig vocht te absorberen
De SenSura Xpro huidplak biedt extra bescherming tegen agressieve output. Het product is geschikt voor mensen met een ileostoma of urinestoma die een output hebben waardoor de reguliere huidplak te snel afbreekt.


Convex light, voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

De SenSura huidplakken zijn geschikt voor gebruik met Convex light. De ovale vorm van de Convex light huidplak is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent lichte en zachte druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen. Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over Convex light.