Productomschrijving

Een kneedbare ring wordt gebruikt om een betere verbinding tussen de stoma en het opvangmateriaal te creëren, waardoor de huid beschermd wordt tegen ontlasting of urine uit de stoma.

Brava® Kneedbare Ring is zeer duurzaam en is resistent, voor een betere pasvorm. De ring is eenvoudig te gebruiken en kan in de gewenste vorm worden gekneed voor een goede pasvorm op uw lichaam. Hierdoor wordt een duurzame, betere aansluiting tussen uw stoma en huidplak gewaarborgd. Brava® Kneedbare Ring is verkrijgbaar in de diktes 2,0 mm en 4,2 mm.

Belangrijkste voordelen

Gemakkelijk in de gewenste vorm te kneden, past perfect rondom de stoma zodat de stoma en de huidplak naadloos op elkaar aansluiten. Blijft goed plakken op de huid, zelfs bij kuilen, vouwen en plooien.

Helpt om de huid gezond te houden door deze te beschermen tegen ontlasting of urine en door vocht te absorberen. De ring raakt niet snel beschadigd en breekt niet snel af. De ring zorgt ervoor dat ontlasting of urine niet op de huid terechtkomt, maar in het stomazakje.