Productomschrijving

Brava® Beschermende Ring is ontworpen om lekkage te voorkomen en uw huid te beschermen. De ring is gemakkelijk te kneden en te vormen zodat het goed rond de stoma past en aangebracht kan worden op een huid met putjes, vouwen en plooien. De ring kan gemakkelijk verwijderd worden. Het laat maar heel weinig restjes achter op de huid.

Belangrijkste voordelen

De Beschermende Ring zorgt voor een goede aansluiting tussen de peristomale huid en de huidplak. De nieuwe polymeerformule is resistent voor de agressieve werking van de ontlasting/urine.

De nieuwe polymeerformule helpt op twee verschillende manieren bij het gezond houden van de huid. In de eerste plaats neemt het vocht op vanaf het huidoppervlak. Op de tweede plaats laat het, wanneer het verwijderd is, heel weinig resten achter op de huid. Hierdoor is het gemakkelijker om de huid schoon te maken.Brava® Beschermende Ring is gemakkelijk te vormen zodat deze goed rond de stoma past en aangebracht kan worden op een huid met putjes, vouwen en plooien. De Beschermende Ring zal stevig op zijn plaats blijven zitten, maar als het product verwijderd moet worden, zal het gemakkelijk van de huid losgetrokken kunnen worden en blijven er weinig resten achter.