Productomschrijving

Coloplast heeft opvangzakjes voor kinderen in vele verschillende stijlen en maten, zodat er voor elke leeftijd een passend zakje te vinden is.


De 2-delige Assura voor kinderen biedt een klikkoppeling met extra zekerheid

  • Het opvangzakje wordt door een klikkoppelingssysteem stevig op de huidplak bevestigd. Met een hoorbare ‘klik’ wordt de veilige vergrendeling van het opvangzakje op de huidplak bevestigd.
  • Voordat het opvangzakje op zijn plaats wordt bevestigd, kan het in de gewenste positie worden gedraaid zonder het opvangzakje van de huidplak te verwijderen.
  • Het opvangzakje kan van de hechtende huidplak met spiraal worden verwijderd, waardoor het zakje vaker vervangen kan worden dan de hechtende huidplak.

De huidplakken voor kinderen zijn klein, plat en kindvriendelijk, en zijn verkrijgbaar met en zonder lusje. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met kleine open of gesloten opvangzakjes voor kinderen of urinestoma-opvangzakjes voor kinderen. Als alternatief is de Assura huidplak voor kinderen uitwisselbaar met de Assura of SenSura huidplakken met koppeling van 40 mm voor volwassenen, zodat er vele verschillende opvangmogelijkheden zijn.


De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Assura huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op de huid
  • Absorptie van vocht van de huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie