Productomschrijving

De 2-delige Assura nachtzak past op de Assura huidplakken. Het biedt mensen met een ileostoma een oplossing voor de opvang 's nachts. De lange nek maakt bewegingen in bed tijdens de nacht mogelijk, terwijl er maximaal twee liter output uit de stoma kan worden opgevangen.

Voor een comfortabele nachtrust

  • Lange nek - maakt bewegingen in bed tijdens de nacht mogelijk, terwijl een transparante slang in de nek ervoor zorgt dat lucht naar de opvangzak wordt geleid.
  • Volumeaanduiding - maakt het gemakkelijk te zien hoeveel inhoud de zak bevat.
  • Lange slang - maakt het legen gemakkelijk: er wordt een klem gebruikt om de uitgang af te sluiten.

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Assura huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op uw huid
  • Absorptie van vocht van uw huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie

De Assura [Extra] huidplak biedt extra bescherming tegen agressieve output. Het product is geschikt voor mensen met een ileostoma of urinestoma die een output hebben waardoor de reguliere huidplak te snel afbreekt.

Convexiteit, voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

De 2-delige open Assura nachtzak is verkrijgbaar in twee maten van convexiteit en is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen.

Convex light:
Een oplossing voor stoma's die gelijk liggen met de huid of enigszins diepliggend zijn, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van lichte en delicate druk op de buik.

Convex:
Een oplossing voor diepliggende stoma's, diepe huidplooien en littekens, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van matige tot grote druk op de buik.

Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over convexiteit.