Productomschrijving

SpeediCath Compact Man is compact en discreet, zonder dat het ten koste gaat van functionaliteit, veiligheid of hygiëne. Door het gepatenteerde, telescopische ontwerp is de katheter eenvoudig te sturen tijdens het inbrengen. U kunt SpeediCath Compact Man inbrengen zonder het gecoate gedeelte aan te raken en door de unieke, hydrofiele coating is de katheter direct gebruiksklaar.

Belangrijkste kenmerken

SpeediCath Compact Man is compact en discreet, zodat u hem gemakkelijk in uw zak of tas kunt meenemen. Niemand hoeft te weten dat het een katheter is.

Om het katheteriseren zo snel mogelijk te maken is SpeediCath Compact Man direct gebruiksklaar dankzij de hydrofiele coating en reeds geactiveerd in de verpakking zonder water of glijmiddel toe te voegen.

SpeediCath Compact Man is eenvoudig te openen en gemakkelijk weg te gooien. Door het telescopische ontwerp is de katheter eenvoudig te sturen tijdens het inbrengen en dankzij de stevige huls hoeft u de katheter niet aan te raken. Dit alles zonder in te leveren op functionaliteit, veiligheid of hygiëne.