Productomschrijving

De Peristeen Plus Accessoires set met conuskatheter bevat:
15 conuskatheters
1 waterzak (excl. schroefdop)*

De waterzak is maximaal 15 keer te gebruiken. Deze is ontworpen om op de grond te staan en is gemakkelijk te verplaatsen met behulp van de grote handgreep.
De Peristeen Plus waterzak heeft op de voorkant een watertemperatuurindicator. Dit geeft de gebruiker informatie over de watertemperatuur voor de darmspoeling. Bij blauw is het water te koud, bij rood is het water te heet. Groen geeft aan dat u door kunt gaan met de darmspoeling.

De conuskatheter is voor eenmalig gebruik. Gebruik daarom bij elke spoeling een nieuwe katheter. Door de hydrofiele coating is de conuskatheter gemakkelijker in te brengen. De gebruiker kan op basis van persoonlijke voorkeur kiezen om de conuskatheter vast te houden bij de vingergreep of onder de basis van de conus. Het ontwerp van de conuskatheter zorgt voor extra ruimte om de conuskatheter tijdens darmspoelingen op zijn plaats te houden.

* Bewaar de schroefdop van de waterzak die u bij het systeem ontvangt, aangezien deze niet wordt meegeleverd met de Peristeen Plus Accessoires set.