Productomschrijving

Peristeen Plus is een effectief alternatief voor andere darmmanagementmethoden. U kunt zelfstandig darmspoelen of met hulp van iemand anders. U kunt zelf beslissen waar en wanneer u uw darmen wilt legen. Wanneer Peristeen Plus regelmatig wordt gebruikt, dagelijks of om de dag, kan het bijdragen aan het verminderen van lichamelijk ongemak en de angst die ontlastingsincontinentie en chronische obstipatie met zich meebrengen.
De ballonkatheter helpt een afsluiting te maken in het rectum om het water in de darmen te houden. Hij is verkrijgbaar in twee maten: Standaard en Small. Als de afgesproken hoeveelheid water in de darmen is gebracht, worden water en ontlasting in het toilet geleegd.
Peristeen Plus kan door veel mensen worden gebruikt, van kinderen tot volwassenen. Echter, de patiënt moet uitgebreide instructies van een zorgprofessional krijgen alvorens dit product te gebruiken.
Het Peristeen Plus systeem is gemakkelijk te dragen en op te bergen.

Het Peristeen Pluss systeem met ballonkatheter bevat alles wat u nodig heeft om uw darmen te spoelen:
1 controle unit
2 ballonkatheters
1 waterzak (incl. schroefdop en temperatuurindicator)
2 beenbanden (1 set)
1 slang
1 toilettas*
*Peristeen Plus is eveneens beschikbaar in navulverpakking zonder de toilettas, bedoeld om het aantal toilettassen dat wordt geproduceerd te verminderen en zo onze ecologische voetafdruk te helpen afbouwen.