Productomschrijving

Een goed beheer van incontinentie kan een einde maken aan de angst voor lekken in het openbaar en kan u helpen uw normale leven terug te krijgen.


Conveen Optima is de bekroonde condoomkatheter van Coloplast voor mannen met urine-incontinentie. Conveen is discreet, betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk, en daarom geeft de meerderheid van de patiënten de voorkeur aan deze incontinentie-oplossing.;


Eenvoudig aan te brengen


De strook met dubbele grip zorgt voor eenvoudig en soepel uitrollen voor een veilige pasvorm – zelfs voor verpleegkundigen met handschoenen aan.


Anti-lek


Het anti-lek systeem is ontworpen om u de best mogelijke bescherming te bieden.

Het anti-lek systeem bestaat uit:

  • een aansluitring met ribbels voor een goede aansluiting op de opvangzak

  • een anti-knikreservoir om knikken tegen te houden waardoor een vrije stroom behouden blijft

  • uitgebalanceerd hechtmiddel voor een betere betrouwbaarheid terwijl het nog steeds eenvoudig en pijnloos kan worden verwijderd


Goed draagcomfort


De condoomkatheter is gemaakt van PSX-siliconenmateriaal, dat rekt en ademt voor een perfecte pasvorm.


Uitgebalanceerd hechtmiddel


Conveen Optima heeft een geïntegreerd ‘uitgebalanceerd’ hechtmiddel, wat wil zeggen dat het betrouwbaar en huidvriendelijk is. Hierdoor past de katheter op veilige wijze om de penis en wordt huidirritatie voorkomen. Elke katheter kan maximaal 24 uur worden gedragen.


Smart pack


De gemakkelijk te openen verpakking is compact en discreet. De Conveen Optima wordt geleverd in een compact, licht, plastic bakje, dat bij het normale huishoudelijke afval kan worden weggegooid.