Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

SenSura® Mio Original 1-delig gesloten zakjes

Verbeterde pasvorm. SenSura® Mio Orginal is colostoma-opvangmateriaal dat zich aanpast aan individuele lichaamsvormen. Het is voorzien van een elastische huidplak die de bewegingen van het lichaam volgt.

Productomschrijving

SenSura Mio Original – Ontworpen met het individuele lichaam als uitgangspunt. Voelt veilig

SenSura Mio Original is colostoma-opvangmateriaal dat is voorzien van een unieke huidplak die is ontworpen voor meer elasticiteit en een betere pasvorm:

  • Elastische huidplak gebaseerd op de BodyFit® Technology
  • Flexibel voor aanpassing aan individuele lichaamscontouren
  • Behoudt een veilige pasvorm door het vermogen om zich aan te passen aan de natuurlijke bewegingen van het lichaam

Belangrijkste voordelen

BodyFit® Technology – omdat ieder lichaam anders is

BodyFit Technology is ons nieuwe innovatieplatform op het gebied van stomazorg. Wij weten dat ieder lichaam anders is, en dat motiveert ons om oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen die goed en comfortabel aansluiten op iedere lichaamsvorm. We noemen dat mensgerichte innovatie.

Hetzelfde, maar toch anders

Alle menselijke lichamen hebben één basisvorm, maar er bestaan eindeloos veel variaties op het gebied van vorm en afmetingen. En bovendien, ieder lichaam verandert voortdurend. We vallen af of worden zwaarder. Onze buiken worden dikker, onze spieren trekken zich samen. We bewegen, en vaak behoorlijk snel. Sommige mensen moeten bovendien rekening houden met hernia's en littekens.

En het probleem wordt nog dringender omdat we weten dat systemen die niet goed aansluiten op het lichaam een belangrijke oorzaak zijn van lekkages – een van de dingen waar mensen met een stoma zich het meest zorgen over maken. Omdat wij uitgaan van de behoeften van mensen, is Coloplast begonnen met het ontwikkelen van producten die nauw aansluiten op het peristomale gebied.

Zichtbare knipsjabloon

De knipsjabloon heeft duidelijke blauwe lijnen voor relevante formaten. Het wordt makkelijker voor u om de huidplak nauwkeurig op maat te maken zodat de stoma goed op uw huid zit.

Alternatieven en accessoires