Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Easiflex® huidplakken

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid. De Easiflex is een tweedelig plakkoppelingssysteem dat de unieke huidplak met spiraal combineert met een veilige en flexibele koppeling.

Productomschrijving

De Easiflex is tweedelig opvangmateriaal met plakkoppeling, met de voordelen van een ééndelig systeem – de unieke combinatie van veiligheid en flexibiliteit.

  • Het opvangzakje wordt veilig op de huidplak bevestigd dankzij een sterk plakkoppelingssysteem.
  • De plakkoppeling is flexibel en vormt geen beperking voor bewegingen, waardoor de Easiflex comfortabel en discreet in gebruik is.
  • Het opvangzakje kan van de huidplak worden verwijderd, waardoor het zakje vaker vervangen kan worden dan de hechtende huidplak.

De Easiflex materialen zijn verkrijgbaar met een vlakke of convexe huidplak voor een standaard draagtijd en langere draagtijd. Ze worden gebruikt met open, gesloten zakjes of urinestomazakjes. Het grote assortiment bestaat uit een aantal huidplakken met voorgestanste of op maat te maken openingen en met transparante of ondoorzichtige opvangzakjes van verschillende groottes.

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Easiflex huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op uw huid
  • Absorptie van vocht van uw huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie

Convex light, voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

De Easiflex huidplakken zijn geschikt voor gebruik met Convex light. De ronde vorm van de Convex light huidplak is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent lichte en zachte druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen. Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over Convex light.

Alternatieven en accessoires