Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Easiflex® 2-delig Uro multikamerzakjes

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid. De Easiflex is een 2-delig plakkoppelingssysteem dat de unieke huidplak met spiraal combineert met een veilige en flexibele koppeling.

Productomschrijving

De Easiflex is tweedelig opvangmateriaal met plakkoppeling, met de voordelen van een ééndelig systeem – de unieke combinatie van veiligheid en flexibiliteit.

  • Het opvangzakje wordt veilig op de huidplak bevestigd dankzij een sterk plakkoppelingssysteem.
  • De plakkoppeling is flexibel en vormt geen beperking voor bewegingen, waardoor de Easiflex comfortabel en discreet in gebruik is.
  • Het opvangzakje kan van de huidplak worden verwijderd, waardoor het zakje vaker vervangen kan worden dan de hechtende huidplak.

Het Easiflex urinestomazakje is verkrijgbaar met een vlakke of convexe huidplak voor een standaard draagtijd en langere draagtijd. Het assortiment bestaat uit een aantal huidplakken met voorgestanste of op maat te maken openingen, en met transparante of witte opvangzakjes.

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Easiflex huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op uw huid
  • Absorptie van vocht van uw huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie

De Assura [Extra] huidplak biedt extra bescherming tegen agressieve output. Het product is geschikt voor mensen met een ileostoma of urinestoma die een output hebben waardoor de reguliere huidplak te snel afbreekt.

Een comfortabel en discreet opvangzakje

De Easiflex urinestoma is uitgerust met een aantal kenmerken voor comfort en discretie:
  • Terugslagventiel - voorkomt dat urine in de stoma terugloopt, waardoor het risico op urineweginfecties wordt beperkt.
  • Kraantje dat kan worden verborgen - gebruiksvriendelijk en kan worden verborgen wanneer het niet wordt gebruikt. Dit voorkomt dat het tegen uw been schuurt en biedt daardoor meer comfort en discretie.
  • Multikamerzakje - het opvangzakje is opgedeeld in kamers die de urine gelijkmatig in het zakje verdelen. Hierdoor blijft het opvangzakje plat en discreet, en worden klotsgeluiden verminderd.

Convex light, voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

Het Easiflex urinestomazakje is geschikt voor gebruik met Convex light. De ovale vorm van de Convex light huidplak is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent lichte en zachte druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen. Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over Convex light.

Alternatieven en accessoires