Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Easiflex® 2-delig open zakjes

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid. De Easiflex is een 2-delig plakkoppelingssysteem dat de unieke huidplak met spiraal combineert met een veilige en flexibele koppeling.

Productomschrijving

De Easiflex is tweedelig opvangmateriaal met plakkoppeling, met de voordelen van een ééndelig systeem – de unieke combinatie van veiligheid en flexibiliteit.

  • Het opvangzakje wordt veilig op de huidplak bevestigd dankzij een sterk plakkoppelingssysteem.´
  • De plakkoppeling is flexibel en vormt geen beperking voor bewegingen, waardoor de Easiflex comfortabel en discreet in gebruik is.
  • Het opvangzakje kan van de huidplak worden verwijderd, waardoor het zakje vaker vervangen kan worden dan de hechtende huidplak.

Het open Easiflex opvangzakje is verkrijgbaar met een vlakke of convexe huidplak voor een standaard draagtijd en langere draagtijd. Het grote assortiment bestaat uit een aantal huidplakken met voorgestanste of op maat te maken openingen en met transparante of ondoorzichtige opvangzakjes van verschillende groottes.

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Easiflex huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op uw huid
  • Absorptie van vocht van uw huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie

De Easiflex [Extra] huidplak biedt extra bescherming tegen agressieve output. Het product is geschikt voor mensen met een ileostoma of urinestoma die een output hebben waardoor de reguliere huidplak te snel afbreekt.

Een comfortabel en discreet opvangzakje

De open Easiflex is uitgerust met een aantal kenmerken voor comfort en discretie:

  • Verborgen aftapkraantje - het kraantje is gemakkelijk te legen en reinigen, en heeft een geïntegreerde klittenbandsluiting die eenvoudig kan worden verborgen – er is geen klem nodig.
  • Efficiënt filter - het geïntegreerde filter dat is opgebouwd uit drie lagen voorkomt het risico op opbollen van het opvangzakje en uitpuilen, en neutraliseert geurtjes.
  • Zachte stoffen achterkant - sterk en waterafstotend, waardoor het makkelijker kan worden afgedroogd na het baden of zwemmen.

Convex light, voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

Het open Easiflex ileostomazakje is geschikt voor gebruik met Convex light. De ovale vorm van de Convex light huidplak is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent lichte en zachte druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen. Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over Convex light.

Alternatieven en accessoires