Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Easiflex® Kids huidplakken

Simpel, zacht en veilig. Easiflex voor kinderen is een systeem met veilige plakkoppeling, waardoor het opvangzakje op eenvoudige wijze op de huidplak wordt aangebracht. Het verborgen kraantje zorgt ervoor dat u het product gemakkelijk kunt reinigen en hanteren.

Productomschrijving

Coloplast heeft opvangzakjes voor kinderen in vele verschillende stijlen en maten, zodat er voor elke leeftijd een passend zakje te vinden is. Easiflex voor kinderen is een simpel, zacht en veilig systeem – van pasgeborenen tot kinderen van vijf jaar oud.

De Easiflex is tweedelig opvangmateriaal met plakkoppeling, met de voordelen van een ééndelig systeem – de unieke combinatie van veiligheid en onbeperkte bewegingsvrijheid.
  • Het opvangzakje wordt veilig op de huidplak bevestigd dankzij een sterk plakkoppelingssysteem.
  • De plakkoppeling is flexibel en vormt geen beperking voor bewegingen, waardoor de Easiflex comfortabel en discreet in gebruik is.
  • Het opvangzakje kan van de huidplak worden verwijderd, waardoor het zakje vaker vervangen kan worden dan de hechtende huidplak.

De huidplakken zijn verkrijgbaar in twee maten en zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de open opvangzakjes (transparant of met zachte voorkant).

Een simpel, zacht en veilig opvangsysteem

  • Zacht en gebruiksvriendelijk - u hoeft geen druk uit te oefenen om het opvangzakje aan te brengen of te verwijderen. Het systeem voor kinderen is simpel en gebruiksvriendelijk, en u kunt de koppelingsflens optillen zodat u het opvangzakje kunt aanbrengen zonder druk uit te oefenen op het gebied rond de stoma.
  • Veilig in het gebruik - bevat een veiligheidsstrook die voorkomt dat de huidplak oprolt en gaat lekken.
  • Zacht en comfortabel - net zo zacht en flexibel als een ééndelig opvangzakje, waardoor u, ook al draagt u een tweedelig opvangzakje, zich toch vrij kunt bewegen.
  • Hygiënisch en eenvoudig te reinigen - zowel het gestroomlijnde oppervlak van de huidplak als het verborgen kraantje is gemakkelijk en hygiënisch te reinigen.

Alternatieven en accessoires