Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Assura® Sense 2-delig gesloten zakjes

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid, met een hoorbare ‘klik’. De 2-delige Assura is een klikkoppelingssysteem dat de unieke huidplak met spiraal combineert met een hoorbare ‘klik’, zodat een veilige bevestiging van het opvangzakje op de huidplak wordt gewaarborgd.

Wilt u dit product kopen?

Neem contact op met een van onze medewerkers op 0800 022 98 98 tussen 09:00 en 17:00 uur om een distributeur te vinden.

Productomschrijving

Het 2-delige gesloten Assura [New Generation] colostomazakje biedt een klikkoppeling met extra zekerheid
  • Het opvangzakje wordt door een klikkoppelingssysteem stevig op de huidplak bevestigd. Met een hoorbare ‘klik’ wordt de veilige vergrendeling van het opvangzakje op de huidplak bevestigd.
  • Voordat het opvangzakje op zijn plaats wordt bevestigd, kan het in de gewenste positie worden gedraaid zonder het opvangzakje van de huidplak te verwijderen.
  • Het opvangzakje kan van de hechtende huidplak met spiraal worden verwijderd, waardoor het zakje vaker vervangen kan worden dan de hechtende huidplak.

De 2-delige gesloten Assura [New Generation] is verkrijgbaar met een vlakke of convexe huidplak voor standaard gebruik. Het grote assortiment bestaat uit een aantal huidplakken met voorgestanste of op maat te maken openingen en met transparante of ondoorzichtige opvangzakjes van verschillende groottes.

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Assura huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op uw huid
  • Absorptie van vocht van uw huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie

Een comfortabel en discreet opvangzakje

De 2-delige gesloten Assura heeft een aantal kenmerken die zorgen voor comfort en discretie:
  • Efficiënt filter - het geïntegreerde filter dat is opgebouwd uit drie lagen voorkomt het risico op opbollen en uitpuilen van het opvangzakje, en neutraliseert geurtjes.
  • Zachte stoffen achterkant - sterk en waterafstotend, waardoor het makkelijker kan worden afgedroogd na het baden of zwemmen.´
  • Anatomische vormgeving - het opvangzakje heeft een anatomische vormgeving waardoor het discreet en comfortabel in gebruik is.

Convexiteit, voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

De 2-delige gesloten Assura [New Generation] is verkrijgbaar in twee maten van convexiteit en is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen.


Convex light:

Een oplossing voor stoma's die gelijk liggen met de huid of enigszins diepliggend zijn, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van lichte en delicate druk op de buik.


Convex:

Een oplossing voor diepliggende stoma's, diepe huidplooien en littekens, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van matige tot grote druk op de buik.

Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over convexiteit.

Alternatieven en accessoires