Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Assura® 2-delig urinestomazakjes

Klein opvangzakje. Het Assura urine-opvangzakje voor kinderen combineert een kleine, speciaal voor kinderen ontworpen opvangzakje met de 2-delige Assura huidplak met spiraal en klikkoppelingssysteem met een hoorbare ‘klik’.

Productomschrijving

Coloplast heeft opvangzakjes voor kinderen in vele verschillende stijlen en maten, zodat er voor elke leeftijd een passend zakje te vinden is.


De 2-delige Assura voor kinderen biedt een klikkoppeling met extra zekerheid

  • Het opvangzakje wordt door een klikkoppelingssysteem stevig op de huidplak bevestigd. Met een hoorbare ‘klik’ wordt de veilige vergrendeling van het opvangzakje op de huidplak bevestigd.
  • Voordat het opvangzakje op zijn plaats wordt bevestigd, kan het in de gewenste positie worden gedraaid zonder het opvangzakje van de huidplak te verwijderen.
  • Het opvangzakje kan van de hechtende huidplak met spiraal worden verwijderd, waardoor het zakje vaker vervangen kan worden dan de hechtende huidplak.

De kleinere opvangzakjes bieden een kindvriendelijke oplossing, zijn verkrijgbaar in de kleuren transparant en ondoorzichtig en zijn geschikt voor gebruik met de Assura huidplakken voor kinderen.


De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Assura huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op de huid
  • Absorptie van vocht van de huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie


Een comfortabel en discreet opvangzakje

De 2-delige Assura urinestoma voor kinderen is uitgerust met een aantal kenmerken voor comfort en discretie:
  • Veilige en gebruiksvriendelijke uitgang - het kraantje van zacht plastic is gebruiksvriendelijk en het opvangzakje is zodanig ontworpen dat er na het legen geen urine in achterblijft.
  • Terugslagventiel - voorkomt dat urine in de stoma terugloopt, waardoor het risico op urineweginfecties wordt beperkt.

Alternatieven en accessoires