Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Assura® 1-delig urinestomazakjes

Klein opvangzakje. De 1-delige Assura urinestoma voor kinderen combineert de unieke huidvriendelijke huidplak met spiraal met een klein opvangzakje dat specifiek ontworpen is voor de speciale behoeften van kinderen.

Productomschrijving

Coloplast heeft opvangzakjes voor kinderen in vele verschillende stijlen en maten, zodat er voor elke leeftijd een passend zakje te vinden is. Bij de 1-delige open Assura voor kinderen is de huidplak permanent op het zakje bevestigd. Om het opvangzakje te vervangen, moet het volledige opvangmateriaal worden verwijderd en vervangen. Een klein opvangzakje is een kindvriendelijke oplossing.

De 1-delige gesloten Assura opvangmaterialen voor kinderen zijn verkrijgbaar in de kleuren transparant en ondoorzichtig, met een platte, kleine, kindvriendelijke huidplak.


De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Assura huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op de huid
  • Absorptie van vocht van de huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie


Een comfortabel en discreet opvangzakje

De 1-delige Assura urinestoma voor kinderen heeft een aantal kenmerken die comfort en discretie bieden:
  • Veilige en gebruiksvriendelijke uitgang - het kraantje van zacht plastic is gebruiksvriendelijk en het opvangzakje is zodanig ontworpen dat er na het legen geen urine in achterblijft
  • Terugslagventiel - voorkomt dat urine in de stoma terugloopt, waardoor het risico op urineweginfecties wordt beperkt.

Alternatieven en accessoires