Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Assura® Sense 1-delig Uro multikamerzakjes Convex Light

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid. De 1-delige Assura urinestoma combineert de unieke huidplak met spiraal met een comfortabel en discreet opvangzakje.

Wilt u dit product kopen?

Neem contact op met een van onze medewerkers op 0800 022 98 98 tussen 09:00 en 17:00 uur om een distributeur te vinden.

Productomschrijving

Bij de 1-delige Assura [New Generation] urinestoma is de huidplak permanent op het opvangzakje bevestigd. Om het opvangzakje te vervangen, moet het volledige materiaal worden verwijderd en vervangen.
De 1-delige Assura [New Generation] urinestoma-opvangmaterialen zijn verkrijgbaar met vlakke en convexe huidplakken. Het grote assortiment bestaat uit een aantal huidplakken met voorgestanste of op maat te maken openingen en met transparante of witte opvangzakjes in twee maten.


De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Assura huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op uw huid
  • Absorptie van vocht van uw huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie
De huidplak met spiraal van de 1-delige Assura [New Generation] urinestoma is speciaal aangepast aan de behoeften van mensen met een urinestoma:
  • De erosieresistente ring in de huidplak beperkt erosie van de huidplak en biedt de huid extra bescherming tegen de 'wegvretende' effecten van urine.

Een comfortabel en discreet opvangzakje

De 1-delige Assura urinestoma is uitgerust met een aantal kenmerken voor comfort en discretie:
  • Terugslagventiel - voorkomt dat urine in de stoma terugloopt, waardoor het risico op urineweginfecties wordt beperkt.
  • Kraantje dat kan worden verborgen - gebruiksvriendelijk en kan worden verborgen wanneer het niet wordt gebruikt. Dit voorkomt dat het tegen uw been schuurt en biedt daardoor meer comfort en discretie.
  • Multikamerzakje - het opvangzakje is opgedeeld in kamers die de urine gelijkmatig in het zakje verdelen. Hierdoor blijft het opvangzakje plat en discreet, en worden klotsgeluiden verminderd.

Convexiteit voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

De 1-delige Assura [New Generation] urinestoma is verkrijgbaar in twee maten van convexiteit en is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen.
Convex light:
Een oplossing voor stoma's die gelijk liggen met de huid of enigszins diepliggend zijn, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van lichte en delicate druk op de buik.
Convex:
Een oplossing voor diepliggende stoma's, diepe huidplooien en littekens, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van matige tot grote druk op de buik.
Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over convexiteit.

Alternatieven en accessoires