Go to content.
Product is in uw mandje geplaatst
0 Producten
Ga naar mandje

Assura® Sense 1-delig gesloten zakjes Light Convex

De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid. De 1-delige gesloten Assura combineert de unieke, huidvriendelijke huidplak met spiraal met een comfortabel en discreet opvangzakje.

Productomschrijving

Bij de 1-delige gesloten Assura [New Generation] is de huidplak permanent op het zakje bevestigd. Om het opvangzakje te vervangen, moet het volledige materiaal worden verwijderd en vervangen.
De 1-delige gesloten Assura [New Generation] materialen zijn verkrijgbaar met vlakke en convexe huidplakken. Het grote assortiment bestaat uit een aantal huidplakken met voorgestanste of op maat te maken openingen en met transparante of ondoorzichtige opvangzakjes van verschillende groottes.


De huidvriendelijke huidplak met spiraal voor zekerheid

De Assura huidplak met spiraal is een combinatie van materialen die door de spiraalstructuur zekerheid en bescherming bieden, voor:
  • Een goede hechting op uw huid
  • Absorptie van vocht van uw huid - huidvriendelijk en beschermt tegen irritatie

Een comfortabel en discreet opvangzakje

De 1-delige gesloten Assura is uitgerust met een aantal kenmerken voor comfort en discretie:
  • Efficiënt filter - het geïntegreerde filter dat is opgebouwd uit drie lagen voorkomt het risico op opbollen van het opvangzakje en uitpuilen, en neutraliseert geurtjes
  • Zachte stoffen achterkant - sterk en waterafstotend, waardoor het makkelijker kan worden afgedroogd na het baden of zwemmen
  • Anatomische vormgeving - het opvangzakje heeft een anatomische vormgeving waardoor het discreet en comfortabel in gebruik is

Convexiteit voor stoma's die moeilijk te bereiken zijn

De 1-delige gesloten Assura [New Generation] is verkrijgbaar in twee maten van convexiteit
en is bedoeld als ondersteuning bij stoma's die moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld een stoma die gelijk ligt met de huid, diepliggend is of in een huidplooi ligt. Het oefent druk uit op de huid rondom de stoma waardoor de stoma uitsteekt, om het risico op lekkage te verminderen.
Convex light:
Een oplossing voor stoma's die gelijk liggen met de huid of enigszins diepliggend zijn, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van lichte en delicate druk op de buik.
Convex:
Een oplossing voor diepliggende stoma's, diepe huidplooien en littekens, die extra zekerheid biedt door het uitoefenen van matige tot grote druk op de buik.
Vraag uw stomaverpleegkundige om meer informatie over convexiteit.

Alternatieven en accessoires